En riktigt läcker laxsoppa fylld med fräscha mättande grönsaker. Koka först en smakrik soppgrund på laxens ben och huvud, tillsätt grönsakerna och lägg i laxköttet strax innan servering. Servera lax- och grönsakssoppan direkt med ett gott bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
1996
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Zack
2023-01-10Oklart recept, när ska alla tre olika soppor bli en soppa?
Mikael
2010-10-012010-10-01 Mikael Enocson Du har nog rätt Majken, det går inte att använda så mycket vatten om man har en liten fisk. Jag tog hälften, dessutom lade jag i 3 st fiskbuljongtärningar. Soppan är mycket god och det är kul när man kan använda hela fisken! God spis - kan rekommenderas!
Majken
2007-10-04Detta recept är felaktigt. Jag har följt det och det blev en misslyckad middag. Det smakade bara vatten. Jag fick kasta bort en hel lax. Det borde finns försäkringar som ersätter alla ingridienser när ni publicerat felaktiga recept.