Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Gyllensoppa

Gör en snabblagad fiskbullssoppa med smak av curry, äpple och citron till lunch. Blanda ihop de frästa grönsakerna, äpple och curry med fiskbuljong och fiskbullar och låt puttra några minuter. Servera din goda gyllensoppa med kryddkrasse och bröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala, kärna ur och tärna äpplena. Fräs dem i olja tillsammans med wokgrönsakerna. Krydda med curry.
  2. Häll på fiskbuljong och fiskbullar med spad. Koka ca 5 minuter. Smaka av med lite rivet citronskal, salt och peppar. Strö över kryddkrasse. Servera med bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 äpplen
  • 1 msk olja
  • 1 paket/burk wokgrönsaker (à 400 g)
  • 1 msk curry
  • 1 l fiskbuljong
  • 1 burk fiskbullar (à ca 375 g)
  • rivet citronskal
  • salt och peppar
  • kryddkrasse
Lägg till i inköpslistan