Gurkröra med saffran är ett spännande tillbehör med mycket delikata och fräscha smaker som passar ypperligt till rökt eller gravad fisk. Saffran och fransk senap ger gurkröran ett djup av fina smaker.
Ingredienser
8 portioner
1
gurka
1/2
tsk
salt
1
röd paprika
1
ägg
2
msk
fransk senap
2
msk
senap
2 1/2
dl
olja
1 1/2
dl
gräddfil
1
paket saffran (à 1/2 g)
1/2
tsk
salt
1
krm
peppar
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
3
1 st
Kommentar
Birgitta
2004-12-07
Rätten är perfekt till våren/sommaren om man tillsätter färsk kokt potatis. Provade både utan och med potatis och vi som åt tyckte båda att potatis är att föredra till gurkröran.
Kommentar
Birgitta
2004-12-07Rätten är perfekt till våren/sommaren om man tillsätter färsk kokt potatis. Provade både utan och med potatis och vi som åt tyckte båda att potatis är att föredra till gurkröran.