"Gumröra" på kavring

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
"Gumröra" på kavring

Ansjovis, ägg, crème fraiche och purjolök utgör grunden i den här livfulla, vackra och mumsiga gumröran som toppas med basilika och persilja och läggs upp på grov kavring.

"Gumröra" på kavring

Ingredienser

8 portioner
2 purjolökar
2 msk smör eller margarin
2 burkar ansjovisfiléer (à 125 g)
4 hårdkokta ägg
2 dl crème fraiche
2 msk hackad färsk basilika
2 msk hackad persilja
2 krm peppar
8 skivor kavring

Garnering

basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Den gyldene fredens gubbröra
    Betyg 2.4 av 5.105 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakade potatishalvor med ansjovis
    Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kusin Janssons ansjovisgratäng
    Betyg 3.1 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svensk caesarsallad med kyckling
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ansjovissmör på knäcke
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad