"Gumröra" på kavring

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
"Gumröra" på kavring

Ansjovis, ägg, crème fraiche och purjolök utgör grunden i den här livfulla, vackra och mumsiga gumröran som toppas med basilika och persilja och läggs upp på grov kavring.

"Gumröra" på kavring

Ingredienser

8 portioner
2 purjolökar
2 msk smör eller margarin
2 burkar ansjovisfiléer (à 125 g)
4 hårdkokta ägg
2 dl crème fraiche
2 msk hackad färsk basilika
2 msk hackad persilja
2 krm peppar
8 skivor kavring

Garnering

basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs
Betyg 3 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakade potatishalvor med ansjovis
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kusin Janssons ansjovisgratäng
Betyg 3.1 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svensk caesarsallad med kyckling
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad