Gulaschgryta från Pustan

Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
3
Gulaschgryta från Pustan

Mustig ungersk gulaschgryta på lamm eller gris. Denna klassiska gryta sprider en ljuvlig doft av kryddor medan den puttrar på spisen. Du serverar grytan tillsammans med ris eller potatis. Smaklig måltid!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997

Gulaschgryta från Pustan

Ingredienser

4 portioner
2 msk olja
400 g grytbitar av lamm eller gris
2 gröna paprikor
2 gula paprikor
1 röd chilifrukt
1 gul lök
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 krm kajennpeppar
1 msk paprikapulver
1 burk krossade tomater (à 400 g)
2 dl vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Otroligt gott. En gryta som jag gör ofta nu för tiden. Så enkelt oxå!

Jenny

2009-01-02

Vi använde grytbitar av gris men jag tror lamm ger mustigare smak åt grytan.

Åsa

2006-01-26

Servera creme fraiche till!

Katarina

2005-08-28

Testa liknande recept

Mustig gulasch
Betyg 3.1 av 5.
178 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gulasch med fläskkött, tomat och citron
Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Köttfärsgulasch med baguette
Betyg 4.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gulaschsoppa med grönsaker
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling paprikash
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttfärsgulasch med potatis
Betyg 4.2 av 5.
82 personer har röstat
Under 45 min att tillaga