Gulaschgryta från Pustan
Mustig ungersk gulaschgryta på lamm eller gris. Denna klassiska gryta sprider en ljuvlig doft av kryddor medan den puttrar på spisen. Du serverar grytan tillsammans med ris eller potatis. Smaklig måltid!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997
Ingredienser
4 portioner
2 msk olja
400 g grytbitar av lamm eller gris
2 gröna paprikor
2 gula paprikor
1 röd chilifrukt
1 gul lök
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 krm kajennpeppar
1 msk paprikapulver
1 burk krossade tomater (à 400 g)
2 dl vatten
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Otroligt gott. En gryta som jag gör ofta nu för tiden. Så enkelt oxå!
Jenny
2009-01-02Vi använde grytbitar av gris men jag tror lamm ger mustigare smak åt grytan.
Åsa
2006-01-26Servera creme fraiche till!
Katarina
2005-08-28