Gulaschgryta från Pustan

9
3
Gulaschgryta från Pustan

Mustig ungersk gulaschgryta på lamm eller gris. Denna klassiska gryta sprider en ljuvlig doft av kryddor medan den puttrar på spisen. Du serverar grytan tillsammans med ris eller potatis. Smaklig måltid!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997

Gulaschgryta från Pustan

Ingredienser

4 portioner
2 msk olja
400 g grytbitar av lamm eller gris
2 gröna paprikor
2 gula paprikor
1 röd chilifrukt
1 gul lök
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 krm kajennpeppar
1 msk paprikapulver
1 burk krossade tomater (à 400 g)
2 dl vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Jenny

2009-01-02

Otroligt gott. En gryta som jag gör ofta nu för tiden. Så enkelt oxå!

Åsa

2006-01-26

Vi använde grytbitar av gris men jag tror lamm ger mustigare smak åt grytan.

Katarina

2005-08-28

Servera creme fraiche till!