Gula fiskbiffar
Gula fiskbiffar är fiskfilé som du mixar till en färs och tillsätter gurkmeja för färgens skull. Serverat med potatis får du en trevligt solgul fiskrätt att bjuda på. Fiskbiffarna blir saftiga och goda med grädde och ägg i färsen.
Ingredienser
4 portioner
8 potatisar (8 st motsvarar ca 800 g)
400 g torskfilé, sej eller hoki
1 ägg
1 msk potatismjöl
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk gurkmeja
1 tsk koriander
1 dl vispgrädde
1 msk olja till stekning
500 g djupfrysta broccolibuketter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2020 KJ / 484 kCal
Fett18.8 g
Kommentarer
Lite tråkig rätt utan någon sås. Fixade snabbt till en enkel dillsås, då blev den kanon. :-O
Svante
2009-08-07Det vart himla gott:)
Malin
2004-12-29