Gula fiskbiffar

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
2
Gula fiskbiffar

Gula fiskbiffar är fiskfilé som du mixar till en färs och tillsätter gurkmeja för färgens skull. Serverat med potatis får du en trevligt solgul fiskrätt att bjuda på. Fiskbiffarna blir saftiga och goda med grädde och ägg i färsen.

Gula fiskbiffar

Ingredienser

4 portioner
8   potatisar (8 st motsvarar ca 800 g)
400 g  torskfilé, sej eller hoki
1   ägg
1 msk  potatismjöl
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1 tsk  gurkmeja
1 tsk  koriander
1 dl  vispgrädde
1 msk  olja till stekning
500 g  djupfrysta broccolibuketter

För alla

Gör mjölkfri: ersätt grädden i fiskbiffarna med havre- eller sojabaserad gräddprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Lite tråkig rätt utan någon sås. Fixade snabbt till en enkel dillsås, då blev den kanon. :-O

Svante

2009-08-07

Det vart himla gott:)

Malin

2004-12-29

Näringsvärde per portion

Energi2020 KJ / 484 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Grön och gul wok
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med korv- och grönsaksröra
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Solgul shot
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto
Betyg 3.9 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matig kasslergryta med ris
Betyg 2.7 av 5.
251 personer har röstat
Under 45 min att tillaga