Gubbröra med matjessill

Varsågod - den perfekta gubbröran! En perfekt avvägd och matig gubbröra med kaviar som det aldrig blir några rester av. Skala och tärna ägg, potatis och matjessill. Hacka dill och gräslök. Blanda i övriga ingredienser och servera på knäckebröd.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat inkl knäckebröd.
Energi1615 KJ / 386 kCal
Fett27 g
Salt5 g
Kolhydrater24 g
Protein12 g
Kommentarer
40 stVäldigt gott.
Inger
Såå god ! Tillsatte lite mer örtkryddor och tog både kaviar och spad från sillen . Carina
Carina
Går det att göra den någon dag innan serveringen?
Katarina
Hej Katarina! Ja, det går alldeles utmärkt! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Det var den godaste gubbröran han nånsin ätit,sa han!😋
Gullbritt
Verkligen god gubbröra. En favorit till sista april.
Jonas
Jättegod gubbröra. Tillsatte dock mer Örter än enligt receptet.
Åsa
Helt ok
Kristina
Gjorde denna igår på julafton. Vansinnigt god. Följde receptet men adderade spad för att berika smaken. Rasande gott och uppskattades även av gäster som annars inte gillar matjessill. Mums!! Kommer göras många fler gånger i vårt hem.
Jessica maria
Vad är det för kaviar man använder 🤔
Ulla
Hej Ulla! Vanlig mildrökt kaviar på tub är det som gäller här. Hoppas det smakar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Gôtt! Hade även i rödlök! Jättegott på Leksand trekant med havssalt! Inte fel med en kall öl och en liiiten nubbe, heller 😉
Gunnar