Gubbplock

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Gubbplock

Gubbplock kallas dessa munsbitar med ansjovis vilka gärna serveras som tilltugg på festen. Krämig ansjovisröra med gräddfil och ägg som ligger på bitar av pumpernickelbröd tilltalar de flesta och de små bröden med röra på går snabbt åt vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004

Gubbplock

Ingredienser

30 st
2   ägg
1   burk ansjovisfilé (à 125 g)
2 - 2 1/2 msk  gräddfil
30   pumpernickelskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Smörrebröd ansjovis royal
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad torsk med potatissallad och sockergrillad lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nubberöra à la Lascha
Betyg 4.2 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dirty fries med ostsås
Betyg 4.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ansjoviswraps
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wienerschnitzel med ansjovis- och kaprisdipp
Betyg 3.6 av 5.
67 personer har röstat
Under 45 min att tillaga