Gubbplock

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gubbplock

Gubbplock kallas dessa munsbitar med ansjovis vilka gärna serveras som tilltugg på festen. Krämig ansjovisröra med gräddfil och ägg som ligger på bitar av pumpernickelbröd tilltalar de flesta och de små bröden med röra på går snabbt åt vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004

Gubbplock

Ingredienser

30 st
2 ägg
1 burk ansjovisfilé (à 125 g)
2 - 2 1/2 msk gräddfil
30 pumpernickelskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad torsk med potatissallad och sockergrillad lök
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjoviswraps
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Wienerschnitzel
Betyg 3.6 av 5.67 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjovispaj med salladslök
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svensk caesarsallad med kyckling
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad