Gubbplock

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gubbplock

Gubbplock kallas dessa munsbitar med ansjovis vilka gärna serveras som tilltugg på festen. Krämig ansjovisröra med gräddfil och ägg som ligger på bitar av pumpernickelbröd tilltalar de flesta och de små bröden med röra på går snabbt åt vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

30 st
2 ägg
1 burk ansjovisfilé (à 125 g)
2 - 2 1/2 msk gräddfil
30 pumpernickelskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ansjoviswraps
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ansjovispaj med salladslök
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svensk caesarsallad med kyckling
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Strömmingslåda
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Räksallad med ansjoviskvarg
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad