Gryta på äpple, kål och pork rib steak

0
0
Gryta på äpple, kål och pork rib steak

Att äpple och fläsk är goda smakkompisar är välkänt, men i denna gryta förhöjs smakerna ytterligare av svartkål och den goda marinaden som Pork rib steak ligger i. Denna lättlagade gryta har inte många ingredienser, men desto fler smaker!

Gryta på äpple, kål och pork rib steak

Ingredienser

4 portioner
475 g slow cooked pork rib steak
1 gul lök
1 msk olja
7 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning och fond)
1 msk japansk soja
1 äpple (gärna royal gala)
10 cm purjolök
2 msk majsstärkelse
125 g skuren grön- eller svartkål
salt

Till servering

rostad persiljepotatis
rostad morot

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen och pork rib steaken i övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer