Gryta espagnol

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Gryta espagnol

Denna spanska gryta med havets läckerheter fungerar lika bra på fest som till vardags. I grytan finner du fiskfilé, räkor och musslor i en härlig blandning, som smaksatts med curry och dill och till allt detta serverar du kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997

Gryta espagnol

Ingredienser

2 portioner
250 g färsk eller fryst torskfilé, sej eller hoki
ca 200 g färska eller frysta räkor
1 msk curry
2 msk olivolja
1 burk musslor med spad (à 225 g)
2 msk hackad dill
3 msk smör
salt
peppar
ris, potatis eller tagliatelle till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fried rice med räkor, musslor och blomkål
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skummig räksoppa med skaldjursspett
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pasta med krämig mussel- och squashröra
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig skaldjurspasta
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokt torsk med mussel- och chilistuffing
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga