Koka din egen saft! Det här receptet ger kalasgod saft och passar till all sorts bär. Ett utmärkt sätt att ta till vara sommarens bärskörd. Blanda gärna flera sorters bär som hallon, vinbär och jordgubbar till din alldeles egna hemkokta blandsaft.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ann-britt
2022-08-06Kan man koka saft på frusna vinbär?
Susanne
2022-07-27Finns det något man kan göra med det som är kvar i silduken?
Anette
2022-07-03Hej tycker det är väldigt otydligt recept ska det vara 6 dl socker till 3 liter bär eller till 1 liter saft
Redaktionen ICAse
2022-07-05Hej Anette! I detta recept har vi valt att inte mäta upp saften från bären och addera socker efter mängd saft. Utan vi blandar saften av bären med 6 dl socker och 1 l vatten. Hoppas det blir tydligare och att du gillar saften. Hälsningar Ulrika