Grönsaksstavar med ädelostdipp

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grönsaksstavar med ädelostdipp

Ett enkelt och gott sätt att få i sig mer grönsaker är genom att servera grönsaksstavar som snack! Rör ihop en dipp på crème fraiche och smulad ädelost för mycket smak. Osten kan enkelt bytas ut till din egen favorit.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Grönsaksstavar med ädelostdipp

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
100 g smulad ädelost

Till servering

skivade grönsaker t ex selleri, gurka, morot och rädisa

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1110 KJ / 265 kCal
Fett25 g
Salt0.71 g
Kolhydrater4 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Ädelostsås
    Betyg 3.8 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pepparkakscheesecake med ädelost
    Betyg 4 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ädelostcrème
    Betyg 2.8 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smashed rödbetor med ädelost
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad