Grönsaksris med kryddig korv
Ett rejält och gott recept på kryddig korv med nyttigt grönsaksris. Du gör enkelt grönsaksris av ris, bladspenat, broccoli och sugarsnaps. Servera riset till stekt korv och en klick krämig crème fraiche.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2011
Ingredienser
4 portioner
4 port ris, gärna basmatiris
450 g fryst grönsaksblandning (bladspenat, broccoli, sugarsnaps)
600 g chorizo
1 msk smör eller margarin
salt
peppar
2 dl lätt crème fraiche med paprika och chili
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2880 KJ / 689 kCal
Fett38.1 g
Kolhydrater61.9 g
Protein24.4 g
Kommentarer
Gott och enkelt!
Sofia
2019-03-21Mycket enkelt och bra mat för en 2-åring som äter med händerna lite då och då, bytte bara ut den starka korven mot prinskorvar. Härligt gick verkligen hem hos hela familjen.
Inger
2011-05-16