Grönsakslimpa

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
2
Grönsakslimpa

I den här gudomliga grönsakslimpan hittar du delikatesser som zucchini, cannellinibönor, vitlök, basilika och lyxig parmesan. Efter att ingredienserna får bekanta sig i ugnen får limpan en mumsig konsistens och makalös smak.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Grönsakslimpa

Ingredienser

4 portioner
1 kg potatis (fast sort)
500 g zucchini
1 burk cannellinibönor (à 410 g)
2 msk olivolja
100 g parmesan
2 vitlöksklyftor
1 knippe persilja
4 ägg
20 basilikablad
1 tsk salt
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Lite info som fallit bort från tidningen: "Serveras antingen som drinktilltugg eller som tillbehör till till kött eller fisk."

Anna

2009-09-01

Hur gott som helst! Vi åt en vanlig köttfärslimpa till. T.o.m barnen (4 och 5 år) sade: -Varför kan vi inte äta detta varje dag???

Pernilla

2008-09-27

Testa liknande recept

Basbousa - mannagrynskaka
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Khaleet - syrlig libanesisk ratatouille
Betyg 3.4 av 5.
53 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i ugn med paprika och zucchini
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad turkisk paprika med fetaost och citron
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dadel- och valnötsdroppar
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ris med cornflakes
Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga