Grönsakslimpa
I den här gudomliga grönsakslimpan hittar du delikatesser som zucchini, cannellinibönor, vitlök, basilika och lyxig parmesan. Efter att ingredienserna får bekanta sig i ugnen får limpan en mumsig konsistens och makalös smak.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008
Ingredienser
4 portioner
1 kg potatis (fast sort)
500 g zucchini
1 burk cannellinibönor (à 410 g)
2 msk olivolja
100 g parmesan
2 vitlöksklyftor
1 knippe persilja
4 ägg
20 basilikablad
1 tsk salt
2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lite info som fallit bort från tidningen: "Serveras antingen som drinktilltugg eller som tillbehör till till kött eller fisk."
Anna
2009-09-01Hur gott som helst! Vi åt en vanlig köttfärslimpa till. T.o.m barnen (4 och 5 år) sade: -Varför kan vi inte äta detta varje dag???
Pernilla
2008-09-27