Grönsakslimpa

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
2
Grönsakslimpa

I den här gudomliga grönsakslimpan hittar du delikatesser som zucchini, cannellinibönor, vitlök, basilika och lyxig parmesan. Efter att ingredienserna får bekanta sig i ugnen får limpan en mumsig konsistens och makalös smak.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Grönsakslimpa

Ingredienser

4 portioner
1 kg  potatis (fast sort)
500 g  zucchini
1   burk cannellinibönor (à 410 g)
2 msk  olivolja
100 g  parmesan
2   vitlöksklyftor
1   knippe persilja
4   ägg
20   basilikablad
1 tsk  salt
2 krm  peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Lite info som fallit bort från tidningen: "Serveras antingen som drinktilltugg eller som tillbehör till till kött eller fisk."

Anna

2009-09-01

Hur gott som helst! Vi åt en vanlig köttfärslimpa till. T.o.m barnen (4 och 5 år) sade: -Varför kan vi inte äta detta varje dag???

Pernilla

2008-09-27

Testa liknande recept

Khoresh Bademjan – Auberginegryta med lamm
Betyg 3.8 av 5.
169 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Basbousa - mannagrynskaka
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Injera – Etiopiskt tunnbröd
Betyg 3.2 av 5.
65 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Markiz lammtagine med grönsaker
Betyg 3.4 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling i ugn med paprika och zucchini
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Khaleet - syrlig libanesisk ratatouille
Betyg 3.3 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga