Grönsakslimpa

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Grönsakslimpa

I den här gudomliga grönsakslimpan hittar du delikatesser som zucchini, cannellinibönor, vitlök, basilika och lyxig parmesan. Efter att ingredienserna får bekanta sig i ugnen får limpan en mumsig konsistens och makalös smak.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Grönsakslimpa

Ingredienser

4 portioner
1 kg potatis (fast sort)
500 g zucchini
1 burk cannellinibönor (à 410 g)
2 msk olivolja
100 g parmesan
2 vitlöksklyftor
1 knippe persilja
4 ägg
20 basilikablad
1 tsk salt
2 krm peppar

Gör så här

00:07:00
00:10:00
00:35:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Lite info som fallit bort från tidningen: "Serveras antingen som drinktilltugg eller som tillbehör till till kött eller fisk."

    Anna

  • Hur gott som helst! Vi åt en vanlig köttfärslimpa till. T.o.m barnen (4 och 5 år) sade: -Varför kan vi inte äta detta varje dag???

    Pernilla

Testa liknande recept

  • Kyckling i ugn med paprika och zucchini
    Betyg 3.7 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Markiz lammtagine med grönsaker
    Betyg 3.4 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Khaleet - syrlig libanesisk ratatouille
    Betyg 3.4 av 5.53 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Basbousa - mannagrynskaka
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Injera – Etiopiskt tunnbröd
    Betyg 3.3 av 5.67 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad