Grönpepparspätta

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grönpepparspätta

Snabblagad och god fiskrätt. Denna grönpepparspätta gör du på spättafilé, grädde, gräddfil, grönpeppar, körvel och basilika. Låt fisken koka i den krämiga såsen och servera sedan spättan med kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1996

Grönpepparspätta

Ingredienser

4 portioner
600 g spättafilé (djupfryst går bra)
1 dl vispgrädde
1 dl gräddfil
1 tsk salt
1 1/2 tsk grönpeppar
1 1/2 tsk körvel
1 1/2 tsk basilika
750 g potatis
sallad

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekta spättafiléer med gurksallad
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronfyllda spättafiléer
Betyg 1.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Italienrullar
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Flundra med äpple och pepparrot
Betyg 1.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kaprisfisk
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomat- och saffranssoppa med spätta
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad