Grönpepparspätta

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Grönpepparspätta

Snabblagad och god fiskrätt. Denna grönpepparspätta gör du på spättafilé, grädde, gräddfil, grönpeppar, körvel och basilika. Låt fisken koka i den krämiga såsen och servera sedan spättan med kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1996

Grönpepparspätta

Ingredienser

4 portioner
600 g spättafilé (djupfryst går bra)
1 dl vispgrädde
1 dl gräddfil
1 tsk salt
1 1/2 tsk grönpeppar
1 1/2 tsk körvel
1 1/2 tsk basilika
750 g potatis
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekta spättafiléer med gurksallad
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronfyllda spättafiléer
Betyg 1.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italienrullar
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Flundra med äpple och pepparrot
Betyg 1.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaprisfisk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och saffranssoppa med spätta
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga