Grönkålsfärskost med pepparrot

Betyg 3.2 av 5.93 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grönkålsfärskost med pepparrot

Imponera på dina gäster med hemmagjord färskost. Mycket lättare än det låter och oerhört smaskigt. Tänk bara på att börja dagen innan genom att låta tre dl gräddfil rinna av i kylen över natten. Sen river du pepparrot och steker hackad grönkål i olja. Rör ihop allt. Klart.

Grönkålsfärskost med pepparrot

Ingredienser

6 portioner
3 dl gräddfil
ca 50 g färsk grönkål
2 tsk olja
1/2 krm salt
1/2 krm svartpeppar
2 msk riven färsk pepparrot

Gör så här

08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi706 KJ / 169 kCal
Fett7 g
Salt0.8 g
Kolhydrater19 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Grönkålssallad från Fjärås
    Betyg 3.1 av 5.90 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grönkål- och parmesanchips
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grönkålscrème
    Betyg 2.5 av 5.97 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig grönkålssallad med ingefära
    Betyg 2.8 av 5.67 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad