Gröna gnocchi

3
0
Gröna gnocchi

Goda gratinerade gröna gnocchi av spenat, muskotnöt, ägg och mjöl. Gnocchin formas till små bollar och ugnsgratineras med smakrik parmesanost. Servera den gröna gnocchin med en god och krämig tomatsås.

Gröna gnocchi

Ingredienser

4 portioner
400 g spenat eller nässlor på våren
1 3/4 dl kvarg gourmet
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 krm riven muskotnöt
1 ägg
1 äggula
2 dl vetemjöl
3 msk riven parmesan

Tomatsås

1 liten purjolök
100 g champinjoner
1 tsk smör
1 burk krossade tomater (à 400 g)
1 msk tomatpuré
1/2 dl vispgrädde
1/2 tsk oregano
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer