Grönsallad med granatäpple

Betyg 2.9 av 5.101 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grönsallad med granatäpple

Denna enkla grönsallad blir frisk och riktigt snygg tack vare smakrika och färgrika granatäppelkärnor. Gott till allt grillat! Pumpakärnor på toppen ger ett gott crunch. Gröp ut kärnorna ur granatäpplet i en stor bunke så stänker det mindre!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Den härligt gröna sallade med grön sallad, spenat och avokado i skivor, upplagd på ett serveringsfat, toppad med granatäppelkärnor.

Ingredienser

6 portioner
1 romansallad
2 förp babyspenat (à 65 g)
1 granatäpple eller 2 dl frysta granatäppelkärnor (för 6 portioner)
2 avokador
1/2 dl rostade pumpakärnor
1 förp fetaost (à 150 g)
olivolja
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi219 KJ / 52 kCal
Fett4 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein22 g

Testa liknande recept

  • Granatäppelsirap
    Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gravad lax med granatäpple
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lyxig apelsin- och jordgubbssallad
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad