Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Grönsallad med granatäpple

Denna enkla grönsallad blir frisk och riktigt snygg tack vare smakrika och färgrika granatäppelkärnor. Gott till allt grillat! Pumpafrön på toppen ger ett gott crunch. Gröp ut kärnorna ur granatäpplet i en stor bunke så stänker det mindre!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2015
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj och riv salladen i mindre bitar.
  2. Lägg upp salladen på ett fat tillsammans med babyspenaten.
  3. Dela granatäpplet på mitten och gröp ut kärnorna. Fördela granatäppel- och pumpakärnor över salladen. Ringla över olja och strö över flingsalt vid servering.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1 romansallad
  • 2 påsar babyspenat (à 65 g)
  • 1 granatäpple eller 2 dl frysta granatäppelkärnor (för 6 portioner)
  • 1/2 dl rostade pumpakärnor
  • olivolja
  • flingsalt
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 219 kJ / 52 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer