Grönsallad med granatäpple
![Grönsallad med granatäpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_118288/cf_259/gronsallad_med_granatapple.jpg)
Denna enkla grönsallad blir frisk och riktigt snygg tack vare smakrika och färgrika granatäppelkärnor. Gott till allt grillat! Pumpafrön på toppen ger ett gott crunch. Gröp ut kärnorna ur granatäpplet i en stor bunke så stänker det mindre!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015
![Grönsallad med granatäpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_118288/cf_259/gronsallad_med_granatapple.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 romansallad
2 påsar babyspenat (à 65 g)
1 granatäpple eller 2 dl frysta granatäppelkärnor (för 6 portioner)
1/2 dl rostade pumpakärnor
olivolja
flingsalt
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi219 KJ / 52 kCal
Fett4 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein22 g
Kommentarer