Grönsallad med granatäpple

Betyg 2.9 av 5.
100 personer har röstat
0
Grönsallad med granatäpple

Denna enkla grönsallad blir frisk och riktigt snygg tack vare smakrika och färgrika granatäppelkärnor. Gott till allt grillat! Pumpafrön på toppen ger ett gott crunch. Gröp ut kärnorna ur granatäpplet i en stor bunke så stänker det mindre!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Grönsallad med granatäpple

Ingredienser

6 portioner
1   romansallad
2   påsar babyspenat (à 65 g)
1   granatäpple eller 2 dl frysta granatäppelkärnor (för 6 portioner)
1/2 dl  rostade pumpakärnor
olivolja
flingsalt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
100 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi219 KJ / 52 kCal
Fett4 g
Salt0.6 g
Kolhydrater2 g
Protein22 g

Testa liknande recept

Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gravad lax med granatäpple
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispig brysselkål med granatäpple
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lyxig apelsin- och jordgubbssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fruktsallad med ingefära och stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga