Drakfrukt och ananas med granatäpple och solroskärnor

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Drakfrukt och ananas med granatäpple och solroskärnor

Den söta, fylliga och aromatiska drakfrukten passar ovanligt bra ihop med syrlig ananas. Servera frukterna i bitar tillsammans med rostade solroskärnor, granatäpple och lönnsirap som en läcker avslutning på en middag.

Drakfrukt och ananas med granatäpple och solroskärnor

Ingredienser

4 portioner
1   drakfrukt (à 300 g)
1   ananas
1   granatäpple eller tinade, djupfrysta granatäppelkärnor (1 granatäpple motsvarar 1 dl frysta kärnor)
1/2 dl  lönnsirap
1/2 dl  solroskärnor

Till garnering

gärna mynta

För alla

Frifrån gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lyxig fruktsallad med vit chokladsås
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad ananas med dulce de leche
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ananasglaze
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ananas med kokos
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ananas "baked Alaska"
Betyg 4.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marängbakelse med ananas, passion och mynta
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga