Drakfrukt och ananas med granatäpple och solroskärnor

1
0
Drakfrukt och ananas med granatäpple och solroskärnor

Den söta, fylliga och aromatiska drakfrukten passar ovanligt bra ihop med syrlig ananas. Servera frukterna i bitar tillsammans med rostade solroskärnor, granatäpple och lönnsirap som en läcker avslutning på en middag.

Skriv ut
Drakfrukt och ananas med granatäpple och solroskärnor

Ingredienser

4 portioner
1
drakfrukt (à 300 g)
1
ananas
1
granatäpple eller tinade, djupfrysta granatäppelkärnor (1 granatäpple motsvarar 1 dl frysta kärnor)
1/2 dl
lönnsirap
1/2 dl
solroskärnor

Till garnering

gärna mynta

För alla

Frifrån gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer