Grön potatiswok med mozzarella

En vegetarisk wok med potatis och ljuvlig mozzarella, visst låter det lockande? Du fyller woken med potatisar, palsternacka, purjolök och ärtor innan den lena mozzarellan blandas ned och tillför sin härliga krämighet.

Ingredienser
4 portioner
10 potatisar (10 st motsvarar ca 1 kg)
3 palsternackor
2 msk olja
2 purjolökar
250 g djupfrysta ärtor
125 g mozzarella
1 tsk salt
2 krm peppar
3 msk hackad basilika
bröd till servering
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: använd en sojabaserad laktosfri ost.
Gör så här
Tips
Vill du inte ha en helt grön rätt passar det mycket bra att servera woken till tunna skivor rostbiff, skinka eller rökt kalkonbröst.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2427 KJ / 580 kCal
Fett0 g
Kommentar
Hade i 200 g extra ärtor och 200(?) g valnötter, lyfte rätten rejält :)
Rasmus
2020-02-18