Grön örtsås är perfekt att servera till kött, gärna grillat. Blanda äggulor, örter, skalade vitlöksklyftor, senap, salt och peppar i en matberedare och tillsätt olja och vatten till rätt konsistens. Resultatet är en utsökt sås.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2019-04-16Ska det vara färska kryddor?
Redaktionen ICAse
2019-04-16Hej Anna! Det är vad vi har använt oss av i detta receptet. Hälsningar Michelle
Malin
2018-06-22Hur länge håller sig såsen? Kan man göra den dagen innan festen? Mvh Malin
Redaktionen ICAse
2018-06-25Hej Malin! Ja, den går att göra dagen innan. Hur länge den håller sej är alltid svår att svara på beroende på hur länge den står framme osv. Lukta och smaka för att bedöma. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-09-07Hej Monica! Ledsen att du missförstod receptet. När vi menar olivolja skriver vi alltid ut det. Hälsningar Michelle