Grön korvkaka

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Grön korvkaka

Grön korvkaka är en god vegetarisk variant på klassikern med smaker från mejram, russin och soja som ger ett fint djup till rätten. Korvkakan serverar du med en varm tomatsås som också innehåller russin.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

Grön korvkaka

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl korngryn
8 dl mjölk
1 dl russin
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
2 ägg
1 tsk mejram
1 msk sirap
1 burk kikärtor (à 400 g)
soja
smör
salt
peppar

Till servering

1 förp passerade tomater (à 500 g)
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 krm socker
2 purjolökar
1/2 dl russin

Gör så här

00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Använd sojamjölk och utelut äggen för att ändra till vegankost.

Gun-marie

2004-01-24

Testa liknande recept

Klassisk korvkaka
Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Korvkaka med lök- och äppelkompott
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Pölsa
Betyg 3.2 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ärtig soppa med viltfräs
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Köttbullar med kikärtswok
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Couscouswok med kikärter
Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad