Grindalimpa

Betyg 3.6 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Grindalimpa

Denna mättande och goda Grindalimpa kommer bli väldigt uppskattad. Häll ner din släta deg i två brödformar och grädda sedan lite över en timme. Låt dina goda limpor med subtil apelsinsmak svalna före de avnjuts.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Grindalimpa

Ingredienser

2 limpor
1 l filmjölk
3 dl mörk sirap
4/5 dl apelsinmarmelad
1/2 dl brödkrydda
13 dl rågsikt
4 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
2 msk bikarbonat
1 msk salt

Gör så här

00:05:00
01:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

8 st
  • Sinnessjukt gott bröd, som jag gjort varje Midsommar i många år nu. Älskart!

    Sandra

  • Har bakat detta sen den Buffé tidningen med receptet kom ut. Vrål gott och väldigt lätt att baka!

    Emma

  • Vem sjutton har röstat ner detta receptet? Ett av de godaste bröden jag bakat.

    Jimmie

Testa liknande recept

  • Mustigt filbröd
    Betyg 3.8 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pannbröd
    Betyg 4.4 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kavring med valnötter
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rustikt bröd med tranbär
    Betyg 3.8 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Annerstaskolans yoghurtlimpa
    Betyg 3.4 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kavring
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad