Grillade rödlöksringar

Dessa välsmakande och lättlagade grillade lökringar fungerar utmärkt som tillbehör såväl på grillfesten, som till vardagsmiddagen. Allt du behöver är rödlök, en skvätt olivolja, rödvinsvinäger, farinsocker och en nypa svartpeppar- och voilá!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stSå gott o enkelt. Grillsmaken behålls i den goda marinaden.
Marie
Hej Mia! Tanken är att löken ska ta åt sig smakerna bättre från marinaden, vilket den gör när den först har tillagats. På samma sätt som det ofta är en fördel att eftermarinera t ex grillade grönsaker, så receptet är helt i sin ordning. Lycka till!
Ica-köket
Ska man inte marinera rödlöken innan man grillar den? Jag hade nog valt att göra så.. Det är fruktansvärt irriterande när recepten presenteras i helt ologiska steg..
Mia