Sommarbål med persika och körsbär

Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Sommarbål med persika och körsbär

En bålskål fylld med sommarfrukter som persikor och körsbär, frisk tranbärsjuice och fruktsoda läskar fint varma sommardagar i bersån. Ett fruktbål som passar både stor som liten och utmärkt som alkoholfri välkomstdrink.

Sommarbål med persika och körsbär

Ingredienser

16 dl
250 g  körsbär
3   persikor
2   lime
1 l  tranbärsjuice
5 dl  fruktsoda
is

Till garnering

myntablad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi512 KJ / 123 kCal
Fett0.1 g
Kolhydrater28.1 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Sval dröm
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Studentbål
Betyg 2.3 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Körsbärssås
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubbsbål
Betyg 2.3 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Alkoholfri sangria
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Seabreeze-bål
Betyg 2.6 av 5.
453 personer har röstat
Under 15 min att tillaga