Grillade kycklinglår med bönsalsa

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Grillade kycklinglår med bönsalsa

Underbara grillade kycklinglår med en delikat och fyllig marinad av japansk soja, paprikapulver och svartpeppar. Tillaga även en smakrik och mumsig salsa av röda bönor, jalapeño, mango och paprika. Servera kycklinglåren med bönsalsan.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1999

Grillade kycklinglår med bönsalsa

Ingredienser

4 portioner

Marinad

1 dl  olja
1 tsk  salt
1/2 tsk  svartpeppar
1 tsk  paprikapulver
1/2 msk  japansk soja
4   stora kycklingklubbor

Bönsalsa

1   mango
1   röd paprika
1   liten rödlök
1   jalapeñopeppar
1   burk röda bönor (à 400 g)
1/2 dl  pressad lime
1/2 dl  olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Jättegod smakkombination! Det här måste jag göra fler gånger. Jag marinerade kycklingfiléer istället och stekte dem i sin marinad.

Kristina

2005-01-31

Testa liknande recept

Christers citronkyckling
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med grönsakscouscous och russinsås
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungsglaserade kycklingklubbor med pasta
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Svartvinbärsglaserad kyckling med sparrissallad
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Oliv- och örtfyllda kycklingklubbor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mango- & majssalsa
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga