Hummer passar utmärkt att servera vid lite festligare tillfällen. Grilla hummern och bred sedan på en texmexsås med smak av vitlök, chilipulver, tabasco och rödvinsvinäger. Lyxigt och fantastiskt gott!
Ingredienser
4 portioner
2
djupfrysta humrar (à ca 350 g)
1
msk
smör eller margarin
1
msk
pressad saft av citron
1/2
tsk
salt
Texmexsås
1 - 1 1/2
vitlöksklyftor
1
ägg
1
msk
senap
1
msk
ketchup
1
tsk
rödvinsvinäger
1
tsk
chilipulver
1/2
tsk
salt
några stänk tabasco
2
dl
olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
1 st
Kommentar
Charlott
2006-02-24
underbart gott. Såsen går bra även till färska skaldjur. Grillad hummer var väldigt gott och lite speciellt. Alla gäster beundrade min mat, både midsommar och nyårsafton!
Kommentar
Charlott
2006-02-24underbart gott. Såsen går bra även till färska skaldjur. Grillad hummer var väldigt gott och lite speciellt. Alla gäster beundrade min mat, både midsommar och nyårsafton!