Spetskål på grillen med dressing och äppelsallad

Betyg 3.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Spetskål på grillen med dressing och äppelsallad

Spetskål, äpple och dill är en fin kombination som passar riktigt bra på grillen! Servera som tillbehör eller gör salladen till tallrikens huvudnummer. Fläskytterfilé är gott till – och färskpotatis för den som är lite hungrigare.

Spetskål på grillen med dressing och äppelsallad

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
1 kruka dill
1 msk söt senap (gärna grovkorning)
2 msk vitvinsvinäger
4 msk rapsolja
salt
svartpeppar
1 äpple (Granny smith)
3 msk smör
1 stort spetskålshuvud

Till servering

kokt färskpotatis
grillad kalv- eller fläskfilé

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Varför bara en kruka dill. Vi körde med 2!

    Sofia

  • Dill??? Och en hel kruka? Ta bort! 😑

    Christina

  • Så himla gott!!

    Hans

Näringsvärde per portion

Energi2212 KJ / 530 kCal
Fett26 g
Salt0.5 g
Kolhydrater33 g
Protein37 g

Testa liknande recept

  • Ägg- och räksmör
    Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Salsiccia med salladslök och örtdipp
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatisknyten med fläskfilé
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsin- och chiliglaze
    Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad