Grillad sparris och rödlök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Grillad sparris och rödlök

Grillad sparris och rödlök passar alldeles utmärkt både som förrätt och som tillbehör till det grillade köttet. Låt sparrisen och rödlöken vila i en marinad med rödvinsvinäger och vänd hastigt på grillen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Grillad sparris och rödlök

Ingredienser

4 portioner
2   rödlökar
1   knippa grön sparris
olja
1/2 dl  rödvinsvinäger
1 msk  socker
2 msk  rapsolja
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Rätten är gluten-, laktos-, mjölkprotein- och äggfri.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Drumsticks med chipotleaioli och grillade grönsaker
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helgrillad kyckling med sommarprimörer och wasabimajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Primör- och kasslersallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Grillad rostas och sallad på couscous och Santoreggia
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sparrissallad med bönor, senap och dragon
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga