Grillad sparris och rödlök
![Grillad sparris och rödlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Grillad sparris och rödlök passar alldeles utmärkt både som förrätt och som tillbehör till det grillade köttet. Låt sparrisen och rödlöken vila i en marinad med rödvinsvinäger och vänd hastigt på grillen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
![Grillad sparris och rödlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 rödlökar
1 knippa grön sparris
olja
1/2 dl rödvinsvinäger
1 msk socker
2 msk rapsolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
För alla
Rätten är gluten-, laktos-, mjölkprotein- och äggfri.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer