Grillad sparris och rödlök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Grillad sparris och rödlök

Grillad sparris och rödlök passar alldeles utmärkt både som förrätt och som tillbehör till det grillade köttet. Låt sparrisen och rödlöken vila i en marinad med rödvinsvinäger och vänd hastigt på grillen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Grillad sparris och rödlök

Ingredienser

4 portioner
2 rödlökar
1 knippa grön sparris
olja
1/2 dl rödvinsvinäger
1 msk socker
2 msk rapsolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparrissallad med bönor, senap och dragon
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med parmesan- och valnötspanko
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Drumsticks med chipotleaioli och grillade grönsaker
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helgrillad kyckling med sommarprimörer och wasabimajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Primör- och kasslersallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga