Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla

US Beef Sirlion Cap är en rumpstek som är extra mör och smakrik. Barbequesåsen med persika och jalapeño är en kryddsöt kompis både till den grillade rumpsteken och t ex kryddiga korvar. Med en spenatquesadilla tillagad vid sidan om grillköttet blir middagen klar på ett kick.

Grillad rumpstek med jalapeño-peach BBQ-sås och spenatquesadilla

Ingredienser

4 portioner
600 g US Beef rumpstek (Sirloin Cap)

Jalapeño-peach BBQ-sås

2 schalottenlökar
3 konserverade persikohalvor
1/2 msk inlagd jalapeño
1 tsk spad av jalapeñon
3 msk mango chutney
2 tsk honung
1/2 tsk mald kummin
1 lime
salt
svartpeppar

Spenatquesadilla

3 tomater
8 tortillabröd medium
65 g färsk bladspenat
3 dl riven ost

Gör så här

00:01:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3815 KJ / 912 kCal
Fett36.7 g
Kolhydrater90.1 g
Protein50.5 g

Testa liknande recept

  • Hallon- och persikoslush
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Shrub med persika
    Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Persikoklyftor med hallonsås
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • US Spare Ribs
    Betyg 1.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad