Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Välsmakande grillad, rimmad skinka från Domta grisgård. Till skinkan tillreder du en coleslaw av spetskål och morötter. Servera tillsammans med rostad prinsesspotatis. En måltid som passar alla tillfällen.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
4 skivor rimmad skinka
ca 1 huvud spetskål
1 stor morot
600 g potatis (prinsesspotatis)
finplockad timjan
2 vitlöksklyftor
2 msk crème fraiche
2 msk majonnäs
Liss Ellas grova senap
salt
peppar
2 msk rapsolja
1 klyfta vitlök

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Domta-skinka hittar du här: http://domtagrisen.se/

    Mats

Testa liknande recept

  • Spetskål i sesammajonnäs
    Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad chorizo med senapscoleslaw
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nyttigare coleslaw med kvarg
    Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Timjancoleslaw
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het cole slaw
    Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Coleslaw med cheddar och örter
    Betyg 3.3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad