Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Välsmakande grillad, rimmad skinka från Domta grisgård. Till skinkan tillreder du en coleslaw av spetskål och morötter. Servera tillsammans med rostad prinsesspotatis. En måltid som passar alla tillfällen.

Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Ingredienser

4 portioner
4 skivor rimmad skinka
ca 1 huvud spetskål
1 stor morot
600 g potatis (prinsesspotatis)
finplockad timjan
2 vitlöksklyftor
2 msk crème fraiche
2 msk majonnäs
Liss Ellas grova senap
salt
peppar
2 msk rapsolja
1 klyfta vitlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Domta-skinka hittar du här: http://domtagrisen.se/

Mats

2011-03-31

Testa liknande recept

Spetskål i sesammajonnäs
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad chorizo med senapscoleslaw
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Timjancoleslaw
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het cole slaw
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coleslaw med cheddar och örter
Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga