Välsmakande grillad, rimmad skinka från Domta grisgård. Till skinkan tillreder du en coleslaw av spetskål och morötter. Servera tillsammans med rostad prinsesspotatis. En måltid som passar alla tillfällen.
Ingredienser
4 portioner
4
skivor rimmad skinka
ca 1
huvud spetskål
1
stor morot
600
g
potatis (prinsesspotatis)
finplockad timjan
2
vitlöksklyftor
2
msk
crème fraiche
2
msk
majonnäs
Liss Ellas grova senap
salt och peppar
2
msk
rapsolja
1
klyfta vitlök
För alla
Fri från gluten. Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
1
1 st
Kommentar
Mats
2011-03-31
Domta-skinka hittar du här: http://domtagrisen.se/
Kommentar
Mats
2011-03-31Domta-skinka hittar du här: http://domtagrisen.se/