Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Välsmakande grillad, rimmad skinka från Domta grisgård. Till skinkan tillreder du en coleslaw av spetskål och morötter. Servera tillsammans med rostad prinsesspotatis. En måltid som passar alla tillfällen.

Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Ingredienser

4 portioner
4   skivor rimmad skinka
ca 1   huvud spetskål
1   stor morot
600 g  potatis (prinsesspotatis)
finplockad timjan
2   vitlöksklyftor
2 msk  crème fraiche
2 msk  majonnäs
Liss Ellas grova senap
salt och peppar
2 msk  rapsolja
1   klyfta vitlök

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Domta-skinka hittar du här: http://domtagrisen.se/

Mats

2011-03-31

Testa liknande recept

Spetskål i sesammajonnäs
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nyttigare coleslaw med kvarg
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad chorizo med senapscoleslaw
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Timjancoleslaw
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het cole slaw
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coleslaw med cheddar och örter
Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga