Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

1
1
Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Välsmakande grillad, rimmad skinka från Domta grisgård. Till skinkan tillreder du en coleslaw av spetskål och morötter. Servera tillsammans med rostad prinsesspotatis. En måltid som passar alla tillfällen.

Grillad rimmad skinka från Domta gårdsgris, slaw på Ivergårdskål och rostad prinsesspotatis

Ingredienser

4 portioner
4 skivor rimmad skinka
ca 1 huvud spetskål
1 stor morot
600 g potatis (prinsesspotatis)
finplockad timjan
2 vitlöksklyftor
2 msk crème fraiche
2 msk majonnäs
Liss Ellas grova senap
salt och peppar
2 msk rapsolja
1 klyfta vitlök

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Mats

2011-03-31

Domta-skinka hittar du här: http://domtagrisen.se/