Grillad portabellosvamp i lökvinägrett med fetayoghurt

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grillad portabellosvamp i lökvinägrett med fetayoghurt

Ett bra sätt att starta din middag på är att servera den här vackra förrätten. Den grillade portobellosvampen tillsammans med den smakliga lökvinägretten och krämiga fetayoghurten är en härlig smakupplevelse.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Grillad portabellosvamp i lökvinägrett med fetayoghurt

Ingredienser

4 portioner
600 g portabellosvamp
2 rödlökar
2 msk rödvinsvinäger
1 tsk socker
4 skivor lantbröd
2 dl yoghurt av medelhavstyp (10 %)
100 g fetaost
rivet skal av 1/2 citron
2 tsk flytande honung
1/2 ask smörgåskrasse
olivolja
salt
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Spännande svampburgare
    Betyg 3.2 av 5.75 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Portabellospett med nötströssel
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad