Här varnar vi för visst kladd – men det är det definitivt värt! Grilla färska majskolvar med blasten kvar, eller utgå från förkokta. Vilket som går lika bra. Kombinationen av grillad söt majs, majonnäs, riven parmesan och rökig chili är verkligen galet gott.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ och matfett.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helt galet gott! Beroendeframkallande...
Åsa
2022-06-19Har inte träffat någon som inte tycker det här är gott!
Yvonne
2021-04-17Hurra så gott 😍
Madeleine
2020-07-22