Grillad kalventrecôte med rostade grönsaker och tonnatosås
Grillad kalventrecôte med rostade grönsaker och tonnatosås är en smakrik och tilltalande middagsrätt. Kapris, vitlök, salladslök och tonfisk ger mästerlik smak.
Ingredienser
4 portioner
800 g potatis
2 paprikor
2 vitlöksklyftor
salt
peppar
4 salladslökar
8 små tomater
blandad sallad (t ex spenat, grönsallad, lollorosso)
1 msk kapris
1 burk tonfisk i vatten (à 200 g)
1 dl matyoghurt
600 g kalvfilé i skivor eller kycklingfilé
Till servering
2 citroner
tonnatosås (se länk under steg 6)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ser ingen länk under punkt 6??
Bengt
2020-06-24Hej Bengt! Tittade du på receptet i appen? I appen kan man nämligen inte se länkarna i dagsläget. Gå gärna in på receptet på ica.se så ser du länken! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-24