Grillad kålrot med ingefärspuré och krassemarinad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Grillad kålrot med ingefärspuré och krassemarinad

Grillad kålrot med ingefärspuré och krassemarinad är en festlig vegetarisk middagsrätt, både till smak och utseende. Servera som en bakelse med puré på potatis och kålrot smaksatt med ingefära och en marinad på olivolja, citron och krasse till.

Grillad kålrot med ingefärspuré och krassemarinad

Ingredienser

4 portioner
400 g kålrot
150 g potatis
1 msk smör
2 tsk riven ingefära

Krassemarinad

1 msk sirap
3 msk olivolja
2 msk pressad citron
salt
1 ask kryddkrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Finsk kålrotslåda
Betyg 4.3 av 5.
140 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktslåda
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hasselbacksbakad kålrot med timjan/vitlökssmör
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Koka fläsklägg med ben
Betyg 3.5 av 5.
270 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakade grönsaker med brynt smörvinägrett
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålrotsmos med fetaost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga