Grillad kålrot med ingefärspuré och krassemarinad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Grillad kålrot med ingefärspuré och krassemarinad

Grillad kålrot med ingefärspuré och krassemarinad är en festlig vegetarisk middagsrätt, både till smak och utseende. Servera som en bakelse med puré på potatis och kålrot smaksatt med ingefära och en marinad på olivolja, citron och krasse till.

Grillad kålrot med ingefärspuré och krassemarinad

Ingredienser

4 portioner
400 g  kålrot
150 g  potatis
1 msk  smör
2 tsk  riven ingefära

Krassemarinad

1 msk  sirap
3 msk  olivolja
2 msk  pressad citron
salt
1   ask kryddkrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Finsk kålrotslåda
Betyg 4.3 av 5.
136 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktslåda
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt rimmad fläsklägg med rotmos
Betyg 3.5 av 5.
267 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karamelliserad kålrot med apelsin, gräslök och chili
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålrotspuré med dragon
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kålrotspuré med brynt smör och dragon
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga