Grillad getost-quesadilla | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Grillad getost-quesadilla

Överraska din familj med dessa smarriga getost-quesadilla som är perfekt i sommarvärmen. Fördela bara din härliga potatiskräm mellan två olivoljepenslade tortillabröd och grilla dem gyllene. Servera din goda quesadilla med en fräsch sallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka potatisen. Värm grädden. Stöt potatisen grovt och tillsätt grädde, getost, grillkrydda och olivolja.
  2. Fördela potatiskrämen mellan dubbla tortillabröd. Pensla dem med olivolja.
  3. Grilla på svag värme tills bröden fått en gyllenbrun färg, ca 2 minuter på varje sida.
  4. Skär upp quesadillorna i tårtbitar och servera med bbq salsa mango peach papaya. Servera med god sallad eller grillade grönsaker som paprika, squash eller tomat.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 stora potatisar (2 st motsvarar ca 300 g)
  • 1 dl vispgrädde
  • 75 g getost
  • 1 tsk grillkrydda med honungssmak
  • 2 msk olivolja
  • 4 wraps tortilla original
  • 1 burk bbq salsa mango peach papaya (à 230 g)
Lägg till i inköpslistan