Du gör flanksteken otroligt god och saftig genom att låta den suga åt sig smakerna från marinaden innehållande bland annat soja, salladslök och apelsinjuice innan du grillar steken på den heta grillen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Denna rätt kan med fördel för klimatet göras med fläskkarré, då minskas klimatpåverkan för rätten med 75 %.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man tillaga rätten med nåt våtmarksätande djur, typ torvmossegris el liknande?
Anders
2023-06-04Finns det något alternativ med högre klimatpåverkan för oss klimatförnekare?oxfilé? Ryggbiff?
Emil
2022-07-11Jättegott! Men en fråga vad är bäst att servera till detta? Potatis pasta eller annat?
Jessica
2022-06-21Hej Jessica! Vad sägs om den här magiska potatissalladen till https://www.ica.se/recept/fransk-potatissallad-165198/? Det är också gott med https://www.ica.se/recept/sotpotatispommes-frites-med-fetaostdipp-728766/ eller varför inte med en massa grönsaker https://www.ica.se/recept/gronsaker-i-korg-728954/? Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-06-22