Grillad fisk i folie

Betyg 3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Grillad fisk i folie

Grillade fiskknyten är en perfekt maträtt när du vill tillaga din mat ute över öppen eld. Lägg bara ihop din ingredienser i folie och tillaga dem över glöden några minuter före de avnjuts med varm potatis. Himmelskt gott med en frisk smak!

Grillad fisk i folie

Ingredienser

4 portioner
1 paket djupfryst, tinad sej, torskfilé eller hoki (à 400 g)
1 påse tinade finstrimlade wokgrönsaker (à ca 500 g)
salt
peppar

Kryddsmör

1 tomat
50 g rumsvarmt smör
2 msk grovhackad basilika
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Detta är ingen direkt kommentar till detta recept, utan jag efterlyser recept på fisk som man fiskat själv tex, abborre, sik, mm. Jag är dålig på att tillaga fisk och behöver tips..

    Monica

  • Det var synd att det var torsk eller sej, men jag kan förstå att vissa vill ha vitt fiskkött!

    Mikael

Testa liknande recept

  • Torskknyten med medelhavssmaker
    Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Foliepaket med fisk och grönt
    Betyg 3.7 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glödbakad fänkål
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad