Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Du får en lyxig sommarkänsla när du sätter tänderna i den här saftiga grillade entrecôten. Tallriken förgylls med ett mumsigt svartpeppar- och rödvinssmör och färgglada bondbönor och steklök.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör

Ingredienser

4 portioner
4 skivor entrecôte (ca 800 g)
1 tsk salt
2 krm peppar
1 schalottenlök
1 tsk smör
2 krm grovmalen svartpeppar
1/2 dl rött vin
100 g rumstempererat smör
200 g bondbönor
ca 300 g blandad sallad (t ex ruccola, isbergs, roman och ekblad)
färdig vinägrett på flaska
1 dl valnötter
16 små steklökar

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2940 KJ / 700 kCal
Fett54 g

Testa liknande recept

Rödvinsmarinerad entrecôte med Café de Koloni-smör
Betyg 3.1 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Entrecôte med rotfrukter och ljummen rödvinsvinägrett
Betyg 3 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad anka med bondbönor
Betyg 2.8 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Philly cheesesteak
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bulgogi - Koreansk favorit
Betyg 4.3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad