Grillad entrecôte med färsk lök, haricots verts, brynt smör och dragon
En perfekt marmorerad nygrillad US Beef Entrecôte är en smakupplevelse utöver det vanliga. Haricots verts tillagade med dragon, brynt smör och vinäger, klassiska ingredienser i en bearnaisesås, ger ännu mer känslan av att sitta på en fransk bistro. Bon appétit!
Ingredienser
4 portioner
600 g US Beef entrecôte (Ribeye)
Lök, haricots verts, brynt smör och dragon
3 färska lökar
4 msk vitvinsvinäger
150 g haricots verts (bönor)
100 g smör
1 kruka dragon
salt
svartpeppar
Tillbehör
1 romansallad
4 tomater
4 portionsbaguetter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2870 KJ / 686 kCal
Fett38.4 g
Kolhydrater43.6 g
Protein38 g
Kommentarer