Saftig smörstekt entrecôte, mjuk bakad potatis, himmelskt vitlökssmör och en gräddig sås av vin, vitlök och hackad persilja. Servera med en grönsallad. En klassiker.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: ersätt smör med mjölkfritt matfett och byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning.
Receptet har uppdaterats sept 2020.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lagade såsen idag och tyckte att den var snabb, enkel och god.
Camilla
2021-01-16Ta bort den från receptsamlingen. Synd att slösa massa ingredienser på nåt som inte går att äta
Christina
2020-08-21Hej Christina! Tack för din kommentar. Nu har vi provlagat om örtsåsen och gjort vissa förändringar i mängderna. Hoppas du vill laga rätten igen och att såsen uppskattas. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-09-08Instämmer, såsen är inte god. Försökte balsnsera syran med lite honung, men nej! Gör nån annan sås.
Gunnevi
2020-04-17