Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Tunnbrödwrap med grillad rödbetssallad, pepparrot och rostas

Lyxig rulle med mör, grillad rostasfilé och ugnsbakade rödbetor. Toppa med valnötter, riven pepparrot, sallad och majonnäs. Enkelt och gott! Funkar också med annat kött som oxfilé eller rostbiff.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225˚C.
  2. Skala rödbetorna och skär dem i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över salt och peppar.
  3. Stek rödbetorna i nedre delen av ugnen ca 25 minuter eller tills de är mjuka. Låt dem svalna.
  4. Strimla salladslöken. Blanda majonnäsen med pepparrot, salladslök och rödbetor. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Toppa tunnbrödet, med sallad, rödbetssallad, skivad grillad rostas och valnötter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g färska rödbetor
  • flingsalt
  • peppar
  • 2 salladslökar
  • 2 dl majonnäs
  • ca 2 msk riven färsk pepparrot
Till servering
  • grillad rostas
  • mjukt tunnbröd
  • sallad
  • valnötter
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?