Griljerad julskinka

Klassisk griljerad julskinka görs enkelt genom att blanda äggula och senap, strö lite majsstärkelse på skinkan så fäster griljeringen bättre. Toppa med ströbröd och in i ugnen tills skinkan fått lite färg.

Ingredienser
8 bufféportioner
Griljering
1 äggula
1/2 dl senap (gärna västervikssenap)
1/2 msk majsstärkelse
2 msk ströbröd
ca 1 kg färdigkokt julskinka
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Orkar inte gå och köpa majsstärkelse. Fungerar det med vetemjöl istället ???
Staffan
2025-04-11Hej Staffan! Jag tror att det funkar, eller med potatismjöl. Det funkar även utan mjöl också. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-04-11Johnnys söt och stark. Ett måste 😀😀
Staffan
2025-04-11Enkelt och smidigt.
Ewa
2025-01-30