Griljerad julskinka

Klassisk griljerad julskinka görs enkelt genom att blanda äggula och senap, strö lite majsstärkelse på skinkan så fäster griljeringen bättre. Toppa med ströbröd och in i ugnen tills skinkan fått lite färg.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
53 stOrkar inte gå och köpa majsstärkelse. Fungerar det med vetemjöl istället ???
Staffan
Hej Staffan! Jag tror att det funkar, eller med potatismjöl. Det funkar även utan mjöl också. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Johnnys söt och stark. Ett måste 😀😀
Staffan
Enkelt och smidigt.
Ewa
Jag gör eft erat recept fast med Johnnys julsenap söt o grov. Sen äter man några skivor när skinkan är varm. Bo-Inge
Bo-inge
Jag gör efter erat recept varje år. Godaste griljeringen av alla 😍😍
Linn
Ingen gör efter ert recept , alla gör annorlunda , kul när folk lägger upp recept så använder dom eran goda mat till grund för sin eget recept , sen skryter dom lite högaktningsfullt här i trådarna hur dom gjort och hur bra det blev. Gå tillbaka till matlagningsböcker , folk kan inte bete sig...
Isak
Blev jättefin men jag använde en matsked skånsk senap.
Susanne
Första gången med en lyckad griljering.
Lina
Helt perfekt. Jag använder Slotts sötstarka senap.
Per
Kom ihåg att för varje kilo tar ni 1 ägg och en halv dl senap, i mitt fall Johnys Julsenap :)
Anders