Ugnsstekt kyckling som får en ljuvlig, grekisk karaktär från bland annat salta, svarta oliver, krämig fetaost och spänstiga morötter. Enkel, ordentlig och ypperligt god.
Ingredienser
4 portioner
8 - 10
potatisar (à ca 90 g)
4
morötter (à ca 100 g)
2
msk
olivolja
20
svarta oliver med kärnor
4
kycklingfiléer
1
tsk
salt
1
krm
peppar
1
citron
100
g
fetaost
matyoghurt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
13
5 st
Kommentarer
Anna-lena
2011-11-05
Jättegott! Kommer vi säkert att laga igen. Gjorde också tzatziki till, men använde dill istället för gurka. La till gul lök till potatisen och morötterna också :)
Annika
2008-04-25
Har inte provat receptet än, men måste bara få gnälla lite... Det är nämligen tur att man själv har ett visst hum om matlagning, för skulle man följa de recept som publiceras här så skulle det ibland bli helknasigt... I detta recept skall man t ex pressa saften ur kycklingfiléerna!!! Antar att det fallit bort någon text om citronen. Vore bra om redaktionen kollade texterna lite bättre vid publiceringen... Tack annars för en diger receptbank och många goda recept!
Kommentarer
Anna-lena
2011-11-05Jättegott! Kommer vi säkert att laga igen. Gjorde också tzatziki till, men använde dill istället för gurka. La till gul lök till potatisen och morötterna också :)
Annika
2008-04-25Har inte provat receptet än, men måste bara få gnälla lite... Det är nämligen tur att man själv har ett visst hum om matlagning, för skulle man följa de recept som publiceras här så skulle det ibland bli helknasigt... I detta recept skall man t ex pressa saften ur kycklingfiléerna!!! Antar att det fallit bort någon text om citronen. Vore bra om redaktionen kollade texterna lite bättre vid publiceringen... Tack annars för en diger receptbank och många goda recept!
Nina
2006-07-29Mums! Fetaosten är pricken över i:et.