Grekisk ugnsstekt kyckling med fetaost

Ugnsstekt kyckling som får en ljuvlig, grekisk karaktär från bland annat salta, svarta oliver, krämig fetaost och spänstiga morötter. Enkel, ordentlig och ypperligt god.

Gör så här
00:10:00
00:04:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stRiktigt gott tack vare matyoghurten
Ann-charlotte
Gott och bra bas för att ändra på många av ingredienserna. Men…hur gör man klyftor av morötter?
Roy
Hej Roy! Jaa, det är lite klurigt, särskilt om de är smala. Man så klart skära dom hur man vill, det blir ju samma smak! ;) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Min tolkning av stora klyftor behöver mer tid än den maximala halvtimmen som receptet ger vid handen. För vanliga klyftor hade det nog räckt. Men kycklingen o osten blev fin.
Viktor
Jättegott! Kommer vi säkert att laga igen. Gjorde också tzatziki till, men använde dill istället för gurka. La till gul lök till potatisen och morötterna också :)
Anna-lena
Har inte provat receptet än, men måste bara få gnälla lite... Det är nämligen tur att man själv har ett visst hum om matlagning, för skulle man följa de recept som publiceras här så skulle det ibland bli helknasigt... I detta recept skall man t ex pressa saften ur kycklingfiléerna!!! Antar att det fallit bort någon text om citronen. Vore bra om redaktionen kollade texterna lite bättre vid publiceringen... Tack annars för en diger receptbank och många goda recept!
Annika
Mums! Fetaosten är pricken över i:et.
Nina
Jättegott! Perfekt att bjuda på då man har många gäster. Tycker man om fetaost kan man lägga på mer sådan. En ögonfröjd, ser så gott ut då man ställer fram maten på bordet. Jag serverade även tzatsiki och vitt bröd till.
Petra
en ny favorti i våran familj. Lätt att laga och väldigt gott att ha hemlagad tzatsiki till. rekomenderas.
Carola