Grekisk skinkstek

Betyg 3.7 av 5.71 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Grekisk skinkstek

Den grekiska skinksteken smörjs in med rosmarin, vitlök, salt och honung. Detta ger skinksteken härliga smaker av sött och salt. Servera gärna tillsammans med klyftpotatis och en god sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Grekisk skinkstek

Ingredienser

4 portioner
1 kg benfri skinkstek eller fläskkarré
2 vitlöksklyftor
2 rosmarinkvistar
1 tsk salt
peppar
1 1/2 msk olivolja
2 msk flytande honung

Gör så här

01:30:00
00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Supergott!

    Kajsa

  • Vad ska olivolja användas till?

    Magnus

    Hej Magnus! Den är med på punkt 4.a: Lägg köttet i en ugnsform och ringla över oljan. Hälsningar Niclas

    ICA-köket

  • Vart ska olivolja på?

    Joakim

Näringsvärde per portion

Energi1398 KJ / 334 kCal
Fett11 g
Salt2.2 g
Kolhydrater9 g
Protein50 g

Testa liknande recept

Citronfylld kyckling
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Oliver i citron och rosmarin
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostad lammbog med potatis, rotfrukter och tryffeldressing
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatistärningar med rosmarin och oliver
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatis i ugn med vitlök och rosmarin
Betyg 4.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tidningsrökt abborre
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad